Fotterapi

En fotpleiebehandling er en herlig behandling som passer for de fleste. 
Hos oss har vi Fotterapeut, og bruker derfor skapel og kan hjelpe med mer medisiske problemer som torner, avslastninger og finne rette sko og såler

Fotterapi: Denne behandlingern starter med et deilig, varmt fotbad med fotsalt som bløter opp huden, gjør den mykere og virker antibakterielt. Du vil sitte komfortabelt under hele behandlingen, ha blader å lese i samt få noe varmt eller kaldt å drikke dersom det er ønskelig. Du vil få behandlet alt som trengs på dine føtter som f.eks. vorter, torner, tykke negler, tykk hud og sopp på både hud og negler. Du får en behagelig avsluttende fotmassasje med fotkrem tilpasset dine føtter, og råd og veiledning, samt anbefaling av produkter tilpasset ditt behov.
Kr 650,- 


Klipp av negler: Her klipper vi neglene i riktig form, sliper de ned til normal tykkelse (om nødvendig), renser rundt og under de, samt filer rundt til slutt for å lage de så fin og jevn som mulig.
Kr: 425,- (30 min) 


Sliping av negler: Denne behandlingen passer for de som sliter med tykke negler, dette kan være i forbindelse med sopp, eller tidligere skader på neglen som gjør at den kan bli tykkere. Her sliper vi neglen så godt ned som mulig til en normal tykkelse.
Kr: 395,- for sliping av 1-4 negler, og 500,- for sliping av 5-10 negler.


Fjerne torner: Føtter som utsettes for galt trykk eller feilbelastninger kan få torner og disse er ofte smertefulle. Harde torner oppstår på trykkutsatte områder hvor hard hud presses innover til en kjegleformet kjerne. Bløte torner har ingen kjerne, men er ringformede og oppstår der hvor knokler i tærne gnisser mot hverandre. I denne behandlingen fjerner vi torner med skalpell eller slipemaskin. Behandlingen er rask og smertene dine vil øyeblikkelig forsvinne.
Torner kommer som regel ved feil bruk av fottøy, og de vil komme tilbake dersom årsaken til problemet ikke fjernes. Forebygging av torner får du råd om hos oss!
Kr: 250,- 

Hard hud: Som ved torner, forekommer hard hud ved galt trykk eller feilbelastninger på føttene. Dette kan fort blir smertefullt, og er huden for tørr, kan disse områdene sprekke og bli betente. Den harde huden skjæres vekk med skalpell og slipes. Her står råd om såler, sko og avlastninger i fokus.
Kr: 425,- 

Vortebehandling: Vorter er godartete utvekster i huden, og er forårsaket av virus. I denne behandlingen fjernes det så mye hard hud rundt og over vorten som man kan. Dette er som oftest ikke smertefullt men tar derimot vekk smerten som kan oppstå når hard hud presser på vorten. Når den harde huden rundt vorten er vekke, lar også dette vortemiddelet komme ordentlig til. Vi bruker middelet vortefri, som du også kan få kjøpt hos oss til videre behandling hjemme.
Kr 250,- (15 min)

Ekstra behandlinger:
Lakk av negler i behandling: Kr 150,- (Her kan man få shellac også fra kr 350,-)
Ekstra fotmassasje i behandling: Kr 150,-
Fotmaske i behandling: Kr 100,-

fotteraeut.gif
                                                                                    

Klikk her for å bestille time

Ønsker mer info
Navn:
E-post:
*
Telefon:
Kommentar:
Skriv inn koden